Opcije sortiranja
  • ID nekretnine
  • Lokacija
  • Cijena
  • Spavaće sobe
  • Slike
  • Po datumu
  • Istaknuto
Grid
List

Čiovo, Okrug Gornji, Stanovi u novogradnji na prodaju

Okrug Gornji 21223

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parkirna mjesta
9Picture(s)
57
Na prodaju su dva stana u zgradi u izgradnji u naselju Okrug Gornji. To je manja stambena zgrada koja broji ukupno 5 stambenih jedinica. Na prodaju je stan u prizemlju (S2) i stan na katu (S4). Sastoje se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice i dvije spavaće sobe. Stan u prizemlju ima unutarnju stambenu površinu od 56,60 m2, a pripada mu još i vrt od 35 m2.
190,000 €

Čiovo prodaje se apartmanska kuća udaljena 120 m od mora

Otok Čiovo

8Bedroom(s)
6Bathroom(s)
15Picture(s)
551
Trogir, otok Čiovo prodaje se kuća udaljena svega 120 m od mora. Ova šarmantna kuća smještena je u mirnom naselju otoka Čiova, uz to nudi lijep pogled na more, mir i blizinu svih potrebnih sadržaja.Ukupne površine 273 m2, katnosti suteren, prizemlje i prvi kat smještena je na zemljištu površine 551 m2. Sve etaže povezane su vanjskim stubištem.
620,000 €

Trogir, kuća u starom dijelu grada Trogira na prodaju

Trogir

11Picture(s)
60
Mala šarmantna kuća od ukupno 60 m2 površine, smjestila se na zemljištu od 111 m2. Nalazi se na izvrsnoj lokaciji u starom dijelu grada, udaljena svega 250 metara od centra grada Trogira. Smještena je u ulici okruženoj dalmatinskim autohtonim kamenim kućama. Sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalaze dva prostora, svaki s površinom od 20 m2.
160,000 €

Kaštela, Lijepa obiteljska kuća s uređenom okućnicom na prodaju

Kaštela

6Bedroom(s)
3Bathroom(s)
5Parkirna mjesta
19Picture(s)
392
Ova prostrana kuća od ukupno 392 m2 smjestila se na zemljištu od 788 m2 Kuća sadrži tri etaže: podrum, prizemlje i kat. U podrumu se nalazi garaža, kotlovnica, ostava i konoba. Prostor u podrumu je prostran i ima potencijala da se prenamijeni u dodatnu stambenu jedinicu ili u prostor za zabavu i razonodu.
850,000 €

Čiovo, Okrug Gornji, prostrano građevinsko zemljište od 2016 m2 na prodaju

Okrug Gornji

12Picture(s)
2,016
Ovo veliko zemljište od 2016 m2 smješteno je u izgrađenom dijelu građevinskog područja naselja, mješovita namjena. Do zemljišta vodi asfaltirani put, a voda i struja nalaze se u neposrednoj blizini. Zemljište se nalazi na mirnoj lokaciji, ali opet blizu svih za život bitnih sadržaja. Idealno je za izgradnju obiteljskih vila, ali i stambenih zgrada.
580,608 €

Čiovo, Okrug Gornji, Luksuzni trosobni stanovi u novogradnji

Okrug Gornji, Čiovo

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Picture(s)
97
Na prodaju su dva prostrana stana u stambenoj zgradi u izgradnji u naselju Okrug Gornji, na južnoj strani otoka Čiova. Jedan stan koji je na prodaju nalazi se u suterenu, a drugi se nalazi u prizemlju zgrade. Radi se o visokom prizemlju koje ima dojam višeg kata.  Stanovi se sastoje od prostranog dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, tri spavaće sobe i dvije kupaonice.
380,000 €

Čiovo, Okrug Gornji, Penthouse s krovnom terasom, bazenom i pogledom na more

Okrug Gornji, Čiovo

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Picture(s)
97
Na prodaju je luksuzni, prostrani dvosobni stan na prvom (zadnjem) katu manje stambene zgrade u izgradnji. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona. Stambena površina stana iznosi 71 m2 + balkon od 26 m2. Stanu pripada i prostrana krovna terasa od 40 m2. Na krovnoj terasi nalazi se bazen od 25 m2 te strojarnica bazena.
620,000 €

Čiovo, Okrug Gornji, Luksuzni dvosobni stanovi u novogradnji na prodaju

Okrug Gornji, Čiovo

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Picture(s)
89
Na prodaju su dva dvosobna stana u stambenoj zgradi u izgradnji u naselju Okrug Gornji, na južnoj strani otoka Čiova. Zgrada se prostire na četiri etaže (podrum, suteren, prizemlje i prvi kat), a sadrži šest stambenih jedinica. Jedan stan koji je na prodaju nalazi se u suterenu zgrade, a drugi se nalazi u prizemlju. Radi se o visokom prizemlju koje ima dojam višeg kata.
360,000 €

Trogir, Prostrani dvosobni stan s prekrasnim pogledom na more

Trogir

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
91
Na prodaju je stan u manjoj stambenoj zgradi u izgradnji u Trogiru. Zgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji, na mirnom području, a opet blizu grada i bitnih životnih sadržaja. Udaljena je svega  400 m od mora, a od centra grada Trogira je udaljena samo 1 km. Zgrada sadrži četiri etaže. Ovaj dvosobni stan se nalazi u potkrovlju zgrade .
274,000 €

Trogir, Komforni trosobni stanovi u novogradnji na prodaju

Trogir

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
76
Na prodaju su tri prostrana stana u manjoj stambenoj zgradi u izgradnji u Trogiru. Zgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji, na mirnom području, a opet blizu grada i bitnih životnih sadržaja. Udaljena je svega  400 m od mora, a od centra grada Trogira je udaljena samo 1 km. Zgrada sadrži četiri etaže. Ova tri trosobna stana protežu se na prve tri etaže: prizemlje, prvi i drugi kat.
240,000 €

Eksluzivna ponuda, Otok Čiovo/Žedno: Nove vile u izgradnji s bazenom i panoramskim pogledom na more

Otok Čiovo

4Bedroom(s)
4Bathroom(s)
29Picture(s)
287
Dvije vile trenutno u izgradnji u naselju Žedno (vrh otoka Čiova), udaljenom svega 5 km od Trogira. Na otoku je ostalo svega nekoliko nekretnina ovog tipa s panoramskim pogledom na more, smještenim na mirnoj lokaciji, okruženo prirodom. Jugozapadna orijentacija pruža mnogo sunčanih sati i slikovite zalaske sunca.Vila ME ima 180 m2 stambene površine i smještena je na parceli od 802 m2.
1,350,000 €

Otok Čiovo, Prostrani dvosobni stan blizu mora i s prekrasnim pogledom na more

Otok Čiovo

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
19Picture(s)
81
Stan se nalazi na južnoj strani otoka Čiova, u naselju Okrug Gornji. Smjestio se na drugom katu manje stambene zgrade. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe i balkona. Iz dnevnog boravka pruža se izlaz na balkon koji nudi prekrasan pogled na mre. Stan ima ukupnu neto korisnu površinu od 68 m2 s pripadajućim balkonom od 13 m2.
220,000 €
93 Results returned.Per Page